Een hele goede morgen met Sail Klassiek

Tijdens Wicherson Sail Klassiek was er te genieten van een heerlijke brunch bereid door Martin Kruithof. Deze twee sterren brunch bestond uit een selectie van gerechten afkomstig uit het nieuwe ontbijt-boek ‘Een hele goede morgen’ van Kruithof. Een boek die zijn naam waarmaakt tijdens deze laatste dag van Sail Giethoorn.

De brunch is niet klassiek zonder een fijn stukje muziek, hiervoor waren Anne Brackman en Shin Sihan uitgenodigd. Met Brackman op de piano en Sihan op de viool was er te genieten van fijne sonetten. Halverwege de brunch kwam zelfs de kok even uit de keuken om zijn kookboek te overhandigen aan Wird Groen die zijn bedrijf (Wicherson) had gebonden aan dit bijzondere klassiek-brunch concert.

De zaal was gevuld met een mix van jong en oud, en de heerlijkste hapjes kwamen voorbij. Als wijze van tussendoortje kwam de Oesterkoning nog even langs. Tafel voor tafel liep hij langs met zijn mand vol met oesters. Topkok Kruithof kijkt ook tevreden terug op deze brunch. “Het was een zondag zoals deze hoort te zijn, iedereen werd lekker rustig wakker onder het genot van de klassieke muziek en lekkere hapjes als ontbijt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *