Zaterdag 25 en zondag 26 juni

Silvia vaart  kano  gele roeiboot comp

De Dutch Vogalonga-tocht start vanaf het kloppende hart: Vogalonga Island. Alle deelnemende boten verzamelen zich hier voor de inschrijving en de ontvangst van de vaarinformatie. Onderweg zijn er voor hen 5 georganiseerde “aanleggers” om te genieten van een beleving, hapje en/of drankje. Hier is ook gelegenheid om gebruik te maken van het toilet.

Op zaterdag is er om ca. 13.00 uur een gezamenlijke start. Op zondag is er vrije start vanaf 12.00 uur.

 

Vragen?

Vind het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er nog niet bij? Hier kun je ‘m ook stellen aan de organisatie. We zullen ‘m zsm beantwoorden!

Voor wie?

Boten met een beperkte diepgang ( van max. 60 cm) kunnen meedoen. Het maakt niet uit of je een eigen boot hebt of niet. Op verschillende plekken in Giethoorn worden sloepen, fluisterboten, kano’s, kajaks, punters en sup-boards verhuurd. Klik op de link achter het type boot voor het aanbod. Roeiers kunnen bij Roeivereniging ‘t Diep Gastroeien.

De tocht zelf is laagdrempelig en geschikt voor onervaren vaarders. Het gaat om meer dan varen alleen: deelnemers aan de tocht worden onderweg verrast met culinaire verwennerijen en streekeigen beleving op onverwachte locaties. Kijk voor alle activiteiten in het programma.