Chef’s Meeting

Afgelopen zondag deed de zon veel goed, het was een perfecte achtergrond voor de foto’s met de topkoks van Sail Giethoorn 2014.

Martin Kruithof, Jarno Eggen en Jonnie Boer poseerden in de tuin van De Lindenhof voor een groot deel van de sponsoren van Sail Giethoorn. Niet zomaar, dit was als wijze van bedankje voor hun financiële steun in deze tijd van economisch herstel.

Sail Giethoorn 2014 wordt niet gesubsidieerd door de overheid. Sponsoren zijn dan ook ontzettend belangrijk voor het evenement. Met de steun van o.a. de Hanos, Royal Huisman Bv, Rabobank, Waterresort Bodelaeke, Vrumona, De Kaap Scheepswerf, Wicherson, Instyle concepts, Dirk Blom Lemsteraken, Heineken en Buscaglione is het wel mogelijk om een evenement van dit formaat neer te zetten. Want groot, dat wordt het. Feike Tibben stipt dit ook nog eens aan in zijn welkomstwoordje. ‘Het is een evenement dat eigenlijk bestaat uit drie verschillende evenementen. We hebben natuurlijk het evenement-terrein waar van alles te doen is, het goede eten en natuurlijk de watersport.’ De organisatie doet er alles aan om dit in goede lijnen te brengen. ’We komen diverse zaken tegen waar jullie als ondernemer ook mee te maken hebben’, Tibben legt hiermee een bruggetje naar de aanwezige ondernemers.

Naast het fotomoment met de chefs, was er alle gelegenheid voor een lekker hapje en drankje. Ook maakte Kruithof van de gelegenheid gebruik de vernieuwde appartementen van De Lindenhof te tonen. De rondleiding vervolgde naar de tuin waar Kruithof zijn eigen groenten en kruiden verbouwd. Een deel van deze ingrediënten worden ook tijdens Sail Giethoorn 2014 gebruikt. Een leuke aanvulling op deze zonnige middag.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Jan Vredenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *