20150906_113803-1024x576

Met je collega’s er op uit om te ervaren dat er ook veel lol en gezelligheid is naast het harde werken. Daar is Giethoorn van nature al een uitstekende plek voor, maar dit wordt tijdens de Dutch Vogalonga extra bevestigd. Speciaal voor u hebben we een aantal programma’s samengesteld om te genieten van een gezellig uitje in de goede sfeer van de goede sfeer van de Dutch Vogalonga.

Deze arrangementen zijn te boeken voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Venezia

Printversie Venezia

€ 42,50 p.p.

 

Bel mij terug

Programma

10:00 uur Ontvangst bij een café in het mooie Giethoorn met onbeperkt koffie en thee met natuurlijk iets lekkers.

 

11:00 uur Vertrek met een fluisterbootje naar het “Vogalonga Island”*, waar u wordt ontvangen met muziek en gezelligheid. U ontvangt de route** voor een tocht door het fantastische natuurgebied De Wieden en een tasje met proviand voor de lunch (2 broodjes, krentenbol, appel en flesjes water).

 

15:00 uur U bezoekt op  eigen gelegenheid het museum ’t Olde Maat Uus bezoeken, waar 100 jaar wonen en werken in Giethoorn bewaard is gebleven. Kijk voor meer informatie op www.oldemaatuus.nl.

 

16:30 uur U komt terug op het “Vogalonga Island” waar u en uw gasten waar u en uw gasten een glas bubbels met wat hapjes ontvangen en 2 consumptie munten. Op het eiland kunt u met uw gezelschap aan een aantal activiteiten mee doen, zo kunt u proberen om in een grote ballon op het water te blijven staan, terwijl de anderen proberen om 3 golfballen in een drijvende mand te slaan. Natuurlijk zijn er prijsjes voor de winnaars. Verder kunt u een drankje nuttigen en genieten van de diverse muziek en stands.

 

17:30 uur

 

U vaart terug met uw fluisterbootje naar het beginpunt waar u uiterlijk 18.00 uur uw fluisterboot weer inlevert).

 

Bel mij terug

Regatta

Printversie Regatta

€ 65,00 p.p. incl. diner

€ 48,50 p.p. excl. diner

Bel mij terug

Programma

11:00 uur Ontvangst bij een café in het mooie Giethoorn met onbeperkt koffie en thee met verse Gieterse knippertjes

 

12:00 uur Vertrek met een fluisterbootje naar het “Vogalonga Island”*, waar u wordt ontvangen met muziek en gezelligheid. U ontvangt de route** voor een tocht door het fantastische natuurgebied De Wieden en een tasje met proviand voor de lunch (2 broodjes, krentenbol, appel en flesjes water).

Wanneer u wilt kunt u op  eigen gelegenheid het museum ’t Olde Maat Uus bezoeken, waar 100 jaar wonen en werken in Giethoorn bewaard is gebleven. Kijk voor meer informatie op www.oldemaatuus.nl.

16:00 uur U komt terug op het “Vogalonga Island” waar u en uw gasten aan een aantal activiteiten mee kunnen doen, zo kunt u proberen om in een grote ballon op het water te blijven staan, terwijl de anderen proberen om 3 golfballen in een drijvende mand te slaan. Natuurlijk zijn er prijsjes voor de winnaars. Verder kunt u een drankje nuttigen en genieten van de diverse muziek en stands.

 

17:00 uur Op het eiland staat grote BBQ waar u onbeperkt spareribs (of hamburgers)kunt eten en van het salade buffet uw eigen salade kunt samenstellen, in het geval u heeft gekozen voor de optie met eten.

 

Einde U vaart terug met uw fluisterbootje naar het beginpunt (uiterlijk 19.00 uur moet uw bootje weer terug zijn).
Bel mij terug

Giethoorn

Printversie Giethoorn

€ 77,50 p.p.

 

Bel mij terug

Programma

13:30 uur Ontvangst bij een café in het mooie Giethoorn met onbeperkt koffie en thee met natuurlijk iets lekkers.

 

14:00 uur Vertrek met een fluisterbootje naar het “Vogalonga Island”*, waar u wordt ontvangen met muziek en gezelligheid. U ontvangt de route** voor een tocht door het fantastische natuurgebied De Wieden en een tasje met proviand voor onderweg (flesje drinken, appel, candybar).

 

16:30 uur U vaart terug met uw fluisterbootje naar het beginpunt waar u uw fluisterboot weer inlevert.

 

17:00 uur Ontvangst met drankje waarna u aan boord gaat voor “Natuurlijk Dineren”. U maakt een rondvaart door het prachtige natuurgebied De Wieden, terwijl u onderweg wordt getrakteerd door 7 chefkoks van diverse restaurants uit Giethoorn, die u verwennen met de heerlijkste gerechtjes. Meer informatie over Natuurlijk Dineren vindt u op www.natuurlijkdineren.nl.

 

21:00 uur U arriveert weer op het Vogalonga Island waar u met uw gezelschap kunt genieten van de spectaculaire beachparty met o.a. een bekende DJ en vuurspuwers.

 

Einde

 

U keert terug naar het beginpunt met één van de “Hop on Hop off”-boten.

 

Bel mij terug

Uitbreidingsmogelijkheden

Koffie met gebak € 6,50 p.p.
Lunch pakket € 9,50 p.p.
Stop bij restaurant voor lunch € 15,00 p.p.
Tussen stop bij restaurant voor hapje € 3,75 per hapje p.p
Fluisterboot voor de hele dag € 19,50 p.p.
Deelname Vogalonga incl. 2 muntjes € 10,00 p.p.
Spare ribs BBQ € 16,50 p.p.
Natuurlijk dineren € 49,50 p.p.
Extra munten € 2,50 per munt
Tussen stop bij Restaurant De Lindenhof** met glas wijn € 12,50 p.p.
Spelen op het eiland € 6,50 p.p.
Entree Museum ‘t Olde Maat Uus € 3,50 p.p.
Meer prijs sloep i.p.v. fluisterboot € 25,00 p.p.

Meer informatie?

De fluisterboot (aantal boten is afhankelijk van de grootte van het gezelschap) is inbegrepen in het arrangement, drankjes niet. Wilt u meer informatie over dit arrangement of boeken? Of hebben deze programma’s u geïnspireerd, maar heeft u toch andere wensen? Neem dan contact op met onze organisatie via telefoonnummer 0521-361600.

* Het eilandje in het grote meer van Giethoorn (Bovenwiede) is voor de gelegenheid van de Vogalonga omgedoopt tot Vogalonga Island.
** U ontvangt een route kaart waar u met uw fluisterboot door de prachtige natuur en natuurlijk het dorp Giethoorn vaart. Onderweg kunt u op diverse plaatsen stoppen voor een versnapering of om naar één van de koren te luisteren en natuurlijk om Giethoorn te ontdekken.